English (US) | Magyar

Képek felhasználása

 

A képtárban található valamennyi képre a Szerzői jogvédelmi törvények és szabályozások vonatkoznak, és a MÁV Széchenyi-hegyi Gyermekvasút műve, melyek felhasználását a Creative Commons Nevezd meg! - Ne változtasd! 2.5 Magyarország Licenc keretében engedélyezzük.

A licence keretében Ön a képeket szabadon másolhatja, terjesztheti, bemutathatja, és továbbpublikálhatja (nyomtatott vagy elektronikus sajtóban) az itt talált műveket. A felhasználás során Önnek kötelező betartania a következő szabályokat:

  • Nevezze meg a képek forrását — A képek alatt, és az érintett cikk/kiadvány impressumában kérjük jelenítse meg a képek forrását a http://gyermekvasut.hu -t
  • Ne változtassa meg a képeket! — A képket kérjük ne módosítsa (méret konverzió és vágás kivételével) és nem készíth belőle átdolgozást valamint származékos műveket sem.

 

A képek felhasználásáról kérjük küldjön felénk jelzést az alagut@gyermekvasut.hu címre elektronikus levél formájában, melyben kérjük adja meg a felhasználás helyét és jellegét (pl. blogbejegyzés illusztrálása, a szepjuhaszne.blog.hu oldalhoz).

Amennyiben Önnek a képekből az itt közölt formátumnál nagyobb méretű/felbontású változatokra lenne szüksége, vagy a fenti szabályoktól eltérő módon kívánja azokat felhasználni, kérjük vegye fel a kapcsolatot velünk az alagut@gyermekvasut.hu levélcímen!

Creative Commons Licenc

Google +1

Latest Updates

Popular tags

Random image

Album Tree