English (US) | Magyar

gyvasut 20120414-4009

Az ÉV Állomásfőnöke Díjat – amely egyúttal üzletágvezetői dicséretnek is számít – a kisvasúti nap alkalmából, Széchenyi-hegy állomáson a MÁV Zrt. Pályavasút üzletág nevében dr. Sági Zoltán adta át.

A díjat a gyermekvasutas közösség és a Gyermekvasút vezetősége közösen ítélte oda. Szolgálataik során a gyermekvasutas pajtások a legtöbb időt az állomásfőnökök felügyelete alatt töltik. Az ő feladatuk nem csupán a felnőtt felügyelet biztosítása, hanem a gyermekvasutasok munkájának ellenőrzése, bizonyos esetekben irányítása, a pajtások oktatása, motiválása, szolgálatuk értékelése.

A pajtások és ifivezetők 2012 márciusában és áprilisában titkos szavazással döntöttek róla, hogy különböző szempontok alapján kiket javasolnak az elmúlt év legjobb állomásfőnökének. Az így kialakult rangsor alapján, szakmai szempontok figyelembevételével állapították meg a győztest.

A díj odaítélésének eredményét csak a kisvasúti napon, a díjátadó alkalmával hozták nyilvánosságra. A gyermekvasutas közösség és a Gyermekvasút vezetőségének közös döntése alapján a Legjobb Állomásfőnök Díjjal 2011. évi munkájáért Strabek Pétert tüntették ki.

Comments

No comments yet.

  •  

Google +1

Download Photo

Photo info

Popular tags

Random image

Album Tree